Samen aan de slag

Steward-owned bedrijven kunnen onze wereld mooier maken. Ons doel is om steward-ownership in Nederland op de kaart te zetten. We helpen ondernemers en investeerders om met steward-ownership hun impact te maximaliseren.

Volg de online steward-ownership workshop

Leer in je eigen tempo hoe steward-ownership werkt en hoe jij het voor jouw onderneming in kunt zetten.

Steward-ownership workshop

Woensdag 26 juni in Utrecht

INSPIRATIE

Lezingen en workshops

Tijdens een lezing of workshop nemen we je graag mee in de wereld van steward-ownership. We organiseren regelmatig workshops voor ondernemers die met steward-ownership aan de slag willen.

VERKENNING

Steward Start sessie

Wil je met steward-ownership aan de slag? Tijdens een Steward Start sessie verkennen we samen wat het beste bij jouw bedrijf past, van de manier waarop jij jouw missie kunt borgen, hoe jouw medewerkers vanuit hun missie bij kunnen dragen, tot welke investeerders bij jouw bedrijf passen.

TRANSITIE

Implementatie

Steward-ownership is een universeel principe. De uitwerking verschilt per bedrijf. Samen werken we het steward-ownership fundament voor jouw bedrijf uit tot en met statuten en aandeelhoudersovereenkomsten. We werken samen met ervaren juristen, of met jouw eigen juristen.

IMPACT VERGROTEN

Zoek je een steward-owned investering?

We ondersteunen vooruitstrevende ondernemers bij het vinden van financiering voor hun steward-owned bedrijf. We helpen je met crowdfunding en werken samen met investeerders die ook geloven dat de missie in jouw bedrijf centraal moet blijven staan.

MAAK ECHT IMPACT

Wil je steward-owned investeren?

We helpen investeerders om de lange termijn impact van hun investeringen echt te borgen door in steward-owned bedrijven te investeren en bestaande bedrijven om te vormen tot steward-owned bedrijf.

COMMUNITY

Stewards NL

Stewards NL is de community voor ondernemers van steward-owned bedrijven, voor investeerders die ervaring hebben met investeren in steward-owned bedrijven en juridisch adviseurs die ervaring hebben met de implementatie van steward-ownership.

Wil je met ons aan de slag of meer weten?
Je kunt ons bereiken via hoi@wearestewards.nl