Stewards NL

Wat is de steward community?

De community is er voor stewards van steward-owned bedrijven en ondernemers die hun bedrijf steward-owned maken, voor investeerders die ervaring hebben met investeren in steward-owned bedrijven en juridisch adviseurs die ervaring hebben met de implementatie van steward-ownership.

We organiseren 4 keer per jaar een bijeenkomst voor de leden. De leden bepalen samen wat we verder doen en wij faciliteren graag. De kosten voor het eerste jaar: 250 euro, exclusief 21% BTW.

Kick-off 8 december

In 2023 gaat het eerste lidmaatschapsjaar van start. Donderdag 8 december in Amsterdam is de kick-off. Tijdens deze borrel presenteren we de staat van steward-ownership in Nederland, en zijn er meerdere inspiratietalks rondom een specifiek thema. Ook verkennen we gezamenlijk welke behoeften er vanuit het netwerk zijn voor de community. Vanaf de tweede week van november zal het netwerk een uitnodiging via de mail ontvangen. We delen voorafgaand aan de bijeenkomst de namen met alle leden.

Voor wie?

Voor ondernemers die hun bedrijf steward-owned hebben gemaakt, voor (stichtings)bestuurders uit steward-owned bedrijven, voor ondernemers die aan de transitie naar steward-ownership zijn begonnen, voor investeerders die in steward-owned bedrijven investeren en voor juristen en fiscalisten die steward-owned bedrijven begeleiden.
De community en bijeenkomst is bedoeld voor leden en niet als eerste kennismaking met het onderwerp steward-ownership. Ben je enthousiast over steward-ownership en wil je er meer over leren? Dan ben je welkom bij een van onze workshops, en wie weet vind je jezelf in de toekomst als lid van de community!
Samen aan de slag met steward-ownership
Wij helpen vooruitstrevende ondernemers en investeerders om succesvol gebruik te maken van steward-ownership