Samen aan de slag

We Are Stewards helpt bedrijven om hun missie voor de lange termijn te borgen met steward-ownership. Of je nou een nieuw bedrijf opzet, of een bestaand bedrijf runt, steward-ownership is het beste fundament voor positieve impact.
Steward-ownership workshop
Wil je meer leren over steward-ownership en hoe jij het voor jouw onderneming in kunt zetten? Meld je dan aan voor de workshop op 16 december in Utrecht.

INSPIRATIE

Lezingen en workshops

Tijdens een lezing of workshop nemen we je graag mee in de wereld van steward-ownership. Omdat de interesse in steward-ownership toeneemt, organiseren we ook zelf workshops voor ondernemers die met steward-ownership aan de slag willen.

VERKENNING

Steward Start

Wil je met steward-ownership aan de slag? Tijdens een Steward Start sessie verkennen we samen wat het beste bij jouw bedrijf past, van de manier waarop jij jouw missie kunt borgen, hoe jouw medewerkers vanuit hun missie bij kunnen dragen, tot welke investeerders bij jouw bedrijf passen.

BORG JOUW MISSIE

Het fundament

Steward-ownership is een universeel principe. De uitwerking verschilt per bedrijf. Samen werken we het steward-ownership fundament voor jouw bedrijf uit tot en met statuten en aandeelhoudersovereenkomsten. We werken samen met ervaren juristen.

IMPACT VERGROTEN

Zoek je een steward-owned investering?

We ondersteunen vooruitstrevende ondernemers bij het vinden van financiering voor hun steward-owned bedrijf. We helpen je met crowdfunding en werken samen met investeerders die ook geloven dat de missie in jouw bedrijf centraal moet blijven staan.

MAAK ECHT IMPACT

Wil je steward-owned investeren?

We helpen investeerders om de lange termijn impact van hun investeringen echt te borgen door in steward-owned bedrijven te investeren en bestaande bedrijven om te vormen tot steward-owned bedrijf.

IEDEREEN DRAAGT BIJ

Organisatiemodel

Medewerkers dragen bij aan het realiseren van de missie van jouw bedrijf. Samen met jou (en jouw medewerkers) werken we het organisatiemodel uit dat daar het beste bij past. We werken samen met een organisatiedeskundige en begeleiden bij de implementatie.

ONTWIKKELING

Begeleiden medewerkers

We begeleiden jouw medewerkers in succesvol werken vanuit stewardship, zodat iedereen zich kan richten op het maximaliseren van impact. We werken samen met ervaren coaches.

SAMENWERKEN VANUIT VERBINDING

Stewards

We verbinden ons graag op de lange termijn aan jouw bedrijf. We helpen jou en de stewards van jouw bedrijf om samen impact te maximaliseren.

Wil je met ons aan de slag of meer weten?
Je kunt ons bereiken via hoi@wearestewards.nl of telefonisch contact opnemen met Gijsbert via 06-23545094
Nieuwsbrief