Agenda

Lezingen, workshops en events

We geven graag een interactieve lezing of workshop over steward-ownership.
FS4oEhDWIAEZnwB

Steward-Ownership Conferentie SO22

5 en 6 september in Berlijn: Ga je mee naar de Steward-Ownership Conferentie op 5 en 6 september in Berlijn? Voorafgaand organiseren we op 4 september een borrel voor de Nederlandse delegatie.
snpi logo small

Steward-ownership meets medewerkersparticipatie

Donderdag 15 september (12:00 - 13:45) online: Samen met het SNPI, het expertisecentrum voor werknemersparticipatie in Nederland, organiseren we een event over vormen van gedeeld eigenaarschap. We behandelen medewerkersparticipatie en steward-ownership.
SDU

Online cursus Steward-ownership voor Sdu

Donderdag 15 september 2022 (15:00 - 17:00) online: Een introductiecursus voor accountants, belastingadviseurs, notarissen en juristen.
Eigendom Anders

Steward-ownership festival Eigendom Anders

Donderdag 6 oktober in regio Utrecht: Een festival voor iedereen die met steward-ownership bezig is, of er interesse in heeft. We Are Stewards is een van de partners van Eigendom Anders.
download (7)

We Are Stewards op Border Sessions Festival

Woensdag 2 november in Den Haag: Nina spreekt op Border Sessions - Out of Chaos. "Border Sessions is a progressive platform at the intersection of technology, society, art, and science. We unite people and organizations to address urgent social, societal, and environmental issues."
workshop

Steward-ownership workshop

Donderdag 3 november (14:00 - 17:00) door Gijsbert, in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.

Afgelopen

Een selectie van afgelopen lezingen, workshops en events:
Triskal Festival

Steward-ownership workshop

Donderdag 15 juli (11:00 - 12:30) door Gijsbert, tijdens het Triskal Festival op de Hof van Moeder Aarde in Neede: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming of initiatief inzetten? Samen met andere deelnemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming of initiatief is.
workshop

Steward-ownership workshop

Donderdag 16 juni (15:30 - 18:30) door Marcel en Nina, in De Pionier in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Donderdag 12 mei (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
arte

Thema-avond in Pakhuis de Zwijger

Dinsdag 12 april (19:00 - 20:00) in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam: Op deze avond over De Nieuwe Economie wordt de Nederlandse première van de ARTE docu over steward-ownership getoond, en gaan we in gesprek met steward ondernemers Charlotte van Leeuwen en Leonie van der Steen. Gratis toegang.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Donderdag 7 april (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Donderdag 24 februari (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
SDU

Online cursus Steward-ownership voor Sdu

Maandag 17 januari 2022 (15:00 - 17:00) online: Een introductiecursus voor accountants, belastingadviseurs, notarissen en juristen.
klein2 kopiëren

Steward-ownership on stage

Donderdag 9 december (14:30 - 17:00) online: Live vanuit LaatBloeien in Rotterdam delen vier ondernemers hun ervaringen met steward-ownership.
socialenterprisenl

Webinar Steward-ownership voor Social Enterprise NL leden

Donderdag 11 november (16:00 - 18:00) online: Samen met De Clique geven we een webinar voor sociaal ondernemers die geïnteresseerd zijn in steward-ownership.
bluecity

Steward-ownership workshop Rotterdam

Donderdag 26 augustus (14:00 - 17:00) in BlueCity in Rotterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
Pioneer Session

Steward-ownership sessie met Pioneers for Change

Donderdag 15 april (16:00 - 17:30): Benieuwd waarom steward-ownership het fundament kan zijn voor ondernemingen in de nieuwe economie en hoe het werkt? Doe dan mee met de online sessie.
Niels van Beterboeken

Online steward-ownership meetup

Woensdag 17 maart (14:00 - 15:00): Wat is steward-ownership, hoe werkt het en waarom zou je er voor kiezen? Daarover gaan we het hebben tijdens de online steward-ownership meetup met gastspreker Niels Meijssen van Beterboeken.
Hanssquare

Online steward-ownership workshop

Woensdag 23 december (15:00 - 17:00) via MS Teams: Tijdens de online workshop met Hans van den Broek verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
bluecity

Steward-ownership workshop Rotterdam

Donderdag 19 november (14:00 - 17:00) in BlueCity in Rotterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
middenhuis

Steward-ownership workshop Zutphen

Woensdag 4 november (14:00 - 17:00) in het Middenhuis in Zutphen: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
bluecity

Steward-ownership workshop Rotterdam

Donderdag 29 oktober (14:00 - 17:00) in BlueCity in Rotterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
ceuvel

Steward-ownership workshop Amsterdam

Woensdag 21 oktober (14:00 - 17:00) op De Ceuvel in Amsterdam: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
workshop

Steward-ownership workshop Utrecht

Vrijdag 2 oktober (14:00 - 17:00) in het Springhuys in Utrecht: Wat is steward-ownership, hoe werkt het en hoe kun jij het voor jouw onderneming inzetten? Samen met andere ondernemers verken je of en hoe steward-ownership iets voor jouw onderneming is.
Hans van den Broek

Online steward-ownership meetup

Vrijdag 22 mei (10:00 - 11:00): Wat is steward-ownership, hoe werkt het en wat is de impact op een onderneming? Daarover gaan we het hebben tijdens de online steward-ownership meetup met gastspreker Hans van den Broek van surfschool The Shore uit Scheveningen.
Dus Wat Gaan Wij Doen

Dus Wat Gaan Wij Doen met: Bezit

Woensdag 8 april (15.00 - 17.00): Hoe brengen we de balans tussen mens en natuur terug? En wat betekent dat voor ons idee van bezit? Ga in gesprek met vooruitstrevenden die bezig zijn met eigendom-flippende alternatieven.
Eigendomsconferentie

Eigendomsconferentie

Maandag 9 maart: Benieuwd hoe steward-ownership in de praktijk werkt en of het iets voor jouw onderneming is? Kom dan naar de Eigendomsconferentie en ontmoet iedereen die in Nederland met steward-ownership bezig is!
Purpose Entrepreneurs Evening Amsterdam

Purpose Entrepreneur's Evening Amsterdam

Dinsdagavond 3 december: Ben je benieuwd of steward-ownership iets voor jouw onderneming is? Kom dan naar de eerste "Purpose Entrepreneurs Evening" over steward-ownership in Amsterdam! We gaan met pioniers en max 50 ondernemers in gesprek over nieuwe vormen van eigendom.
Samen aan de slag met steward-ownership
Wij helpen vooruitstrevende ondernemers en investeerders om succesvol gebruik te maken van steward-ownership