Day of Steward-Ownership in Berlijn

Ga je mee naar Berlijn?

Net als vorig jaar organiseert onze internationale partner Purpose dit jaar een conferentie over steward-ownership. SO23 wordt een dag van inspiratie en uitwisseling!
Tijdens SO23 komen de verhalen van bedrijven aan bod die al decennia steward-owned zijn en ondernemingen die er recent voor kozen. Charles Conn, chairman van Patagonia, zal tijdens SO23 spreken over de transitie die Patagonia in 2022 maakte. Andere internationale sprekers zijn Sharon White (voorzitter van de Engelse winkelketen John Lewis Partnership) en Steen Thomsen (meest vooraanstaand onderzoeker op het gebied van steward-ownership, van de Copenhagen Business School).

Nederlandse delegatie

De avond voorafgaand aan de conferentie (donderdag 26 oktober) organiseren we een borrel voor deelnemers uit Nederland op Holzmarkt 25, aan de Spree. Heb je zin om daarbij aan te sluiten om kennis te maken met andere Nederlandse deelnemers? En als je het leuk vindt, kan je natuurlijk met dezelfde trein reizen en/of ook in hetzelfde hotel (of in de buurt) verblijven!
Holzmarkt 25, Berlijn

1. Meld je aan voor de conferentie

Via de website van de conferentie kun je je direct aanmelden voor de conferentie op vrijdag 27 oktober.

2. Meld je aan voor de Nederlandse delegatie

Meld je aan voor de borrel met de Nederlandse delegatie op donderdag avond 26 oktober.

Reis en verblijf

Je boekt je reis en verblijf op eigen gelegenheid. Kan je niet overal bij aansluiten, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem

 

Heenreis: We reizen donderdag 26 oktober met de trein naar Berlijn Hbf (met een overstap in Duisburg). De trein vertrekt om 08:08 vanaf Amsterdam Centraal. Je kunt op verschillende stations in Nederland opstappen:

– 08:08 Amsterdam Centraal
– 08:31 Utrecht Centraal
– 09:05 Arnhem Centraal
– Aankomst in Berlijn: 14:48

 

Terugreis: We reizen op eigen gelegenheid terug.

 

Verblijf: We verblijven in Hotel Amano East Side. Het hotel ligt op 3 minuten lopen van Ostbahnhof en 2 minuten lopen van de conferentielocatie (Radialsystem V). De borrel vindt vanaf ongeveer 20:30 plaats in de buurt van onze verblijfplaats. Als je je aanmeldt, houden we je op de hoogte!

Samen aan de slag met steward-ownership
Wij helpen vooruitstrevende ondernemers en investeerders om succesvol gebruik te maken van steward-ownership