We Are Stewards

Steward-owned bedrijven kunnen onze wereld mooier maken. Ons doel is om steward-ownership in Nederland op de kaart te zetten. We helpen ondernemers en investeerders om met steward-ownership hun impact te maximaliseren.

Gijsbert Koren

Gijsbert is pionier op het gebied van crowdfunding en heeft honderden ondernemers geholpen om met crowdfunding de start en groei van hun bedrijf te financieren. “Steward-ownership biedt het ideale fundament voor ondernemers en investeerders die positieve impact willen maken.”

Jennifer Benson

Jennifer is door de wol geverfd als commercieel directeur en heeft meermaals ervaren hoe lastig het is om missie en aandeelhoudersbelangen met elkaar te verenigen. “Voor familiebedrijven die worstelen met opvolging is steward-ownership de manier om voort te kunnen bestaan.”

Samen aan de slag met steward-ownership?
Je kunt ons bereiken via hoi@wearestewards.nl of telefonisch contact opnemen met Gijsbert via 06-23545094

Partner van Purpose

Purpose is wereldwijd voorloper en toonaangevend op het gebied van steward-ownership. Om ons doel te bereiken, werken we samen met Purpose aan het op de kaart zetten van steward-ownership in Nederland. We doen dat bijvoorbeeld door samen blueprints te ontwikkelen voor statuten, zodat ondernemers, investeerders en notarissen een houvast hebben. Daarnaast werken we samen om bedrijven steward-owned te maken en dat te borgen middels de Duitse of Zwitserse Purpose Stichting.

Nieuwsbrief