Steward-Ownership Conferentie in Berlijn

Ga je mee op reis?

Steeds meer ondernemers zetten hun missie boven winst. Wat drijft hen en waar zijn ze naar op zoek? Hoe geven ze vorm aan een nieuwe economie waarin duurzaamheid een vanzelfsprekendheid is? En hoe rekken ze daarmee de grenzen van het kapitalisme op? Ga je letterlijk en figuurlijk mee op reis naar de Steward-Ownership Conferentie op 5 en 6 september in Berlijn? De conferentie wordt georganiseerd door onze internationale partner Purpose.
Tijdens de conferentie spreken onder andere Rutger Bregman, Kate Raworth, de oprichters en stewards van steward-owned bedrijven als Ecosia, elobau en Waschbär. De conferentie is de plek voor iedereen die interesse heeft in steward-ownership. Van visionairs en veranderaars uit het bedrijfsleven tot wetenschappers, politici en andere geïnteresseerden.

Nederlandse delegatie

De avond voorafgaand aan de conferentie (zondag 4 september) organiseren we een borrel voor deelnemers uit Nederland. Heb je zin om daarbij aan te sluiten om kennis te maken met andere Nederlandse deelnemers? En als je het leuk vindt, kan je natuurlijk met dezelfde trein reizen en/of ook in hetzelfde hotel (of in de buurt) verblijven!

1. Meld je aan voor de conferentie

Via de website van de conferentie kun je je direct aanmelden voor de conferentie op maandag 5 en dinsdag 6 september.

2. Meld je aan voor de borrel met de Nederlandse delegatie

Op zondag avond 4 september organiseren we (voorafgaand aan de conferentie) een borrel voor deelnemers uit Nederland. Een mooie gelegenheid om met elkaar te verbinden.

Partners

We organiseren deze reis samen met:

public-ops

Reizigers

Wij reizen naar Berlijn. Reis je mee?

BOAS     Check-inn         DIIF          Eigendom Anders          New Optimist     Odin      Pitch for Purpose       public-ops              The Shore     Toddy

Reis en verblijf

Je boekt je reis en verblijf op eigen gelegenheid. Kan je niet overal bij aansluiten, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem

 

Heenreis: We reizen zondag 4 september met de trein naar Berlijn Hbf (met een overstap in Hannover). De trein vertrekt om 9.10 vanaf Amsterdam Centraal. Je kunt op verschillende stations in Nederland opstappen:

Opstap locaties en vertrektijden in Nederland:

– Amsterdam Centraal: 9.10
– Hilversum: 9.31
– Amersfoort Centraal: 9.43
– Apeldoorn: 10.09
– Deventer: 10.20
– Almelo: 10.46
– Hengelo: 10.57

 

Terugreis: We reizen woensdag 7 september terug naar Nederland. De trein vertrekt om 10.48 vanaf Berlijn Hbf. Het is ook mogelijk om op dinsdagmiddag al met de trein terug te reizen. Je mist dan de afsluiting van de conferentie.

 

Verblijf: We verblijven in het Circus. Je kunt de conferentielocatie vanaf hier onder andere bereiken met de fiets (15 minuten). De locatie van de conferentie: silent green Kulturquartier, Gerichtstraße 35, Berlijn.

De borrel vindt vanaf ongeveer 19.30 plaats in de buurt van onze verblijfplaats. Als je je aanmeldt, houden we je op de hoogte!

Samen aan de slag met steward-ownership
Wij helpen vooruitstrevende ondernemers en investeerders om succesvol gebruik te maken van steward-ownership